aA TRIP DOWN MEMORY LANE
festivalsommar <3

ett sånt där'nt fjäderfää
Idag svär han eden, Obama alltså. Ebba von Sydows Ellegala-outfit var fin, jajovisst. Finanskris&Lågkonjuktur.
Men kissar man rosa om man äter för mycket rödbeta?

Nu har jag ont i mina muminfötter efter en hel dag av runtrantande och slaskhalkande, jävla skitväder.  Nästa vecka är Stockholms Modevecka och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte såg fram emot den.

19.01.09 blue monday & little red


..Och snart är det inte hemligt längre...


satans påfund


snap like a twig


Idag är jag allmänt jävla bitter. Men det går över, hoppas jag.
Bitterhet är inget som klär mig men det kan inte hjälpas.

Jag vill ha en kaninlampa, polaroidkamera, röda pelagoner, rödvinsfläckar, tepåsar, mörk choklad och fruktskrutt.  Lite nyckelben och vampyrkyss hade inte varit helt fel det heller. Men sånt är livet, hårt mot de hårda.


Jag fick i alla fall en hemskt fin julklapp av Angelica som så att säga put the cherry on my sunday. En bok "Paris med 30 färgbilder" fylld med fina citat och bilder om staden med stort S. Paketet var till råga på allt hemskt fint inslaget, jag ville nästan inte öppna det.


Nu ska jag krypa till sängen och bädda ner mig och mina bekymmer,
 imorgon är en annan dag.


brainfreeze

Idag funkar det inte riktigt som jag vill, tänkte bara påpeka det.  Bloggen är inte lika 'tjusig' som den var för en timme sen.
Och jag lever nu officiellt utöver mina tillgångar och funderar på det här med ödets ironi. Det kanske var bra att jag välsignades med pappas beslutsångest, eller inte. Beroende på hur man vill se det såklart.

skål&go'natt

p o r r r r
no words necessary

..."Your like my personal brand of heroin"Ja, alltså. Jag nämde ju tidigare något om mina skor som vapendragare. Efter mycket omtanke skulle jag vilja ta tillbaka det och i stället påstå att min käre vän Martin nog är den enda rätta, den eneste en. Det har gått tre dagar och jag skulle vilja påstå att jag har lite abstinensbesvär.    Och Arvikacravings

wet

Min våta dröm&last:
- Edward Cullen
- _Livs_farliga klumpklackar
- Fransktalande män
- Musikaliska händer

feberjag febrigare och ynkligare än på länge.  tur att jag har te och otittade filmer.
jag vill vara hemma hos mamma&pappa.

newyearseve


såhärsågjagutpååretssistafest. h&m

grått nytt hår


Jag gick till affären idag klädd i nattlinne, förra årets sista festmakeup och tumlat hjärta.  Mitt kylskåp ekade tomt och jag hade monstercravings efter blomkål.

31-12-08

På benen, live and kickin, utan vantar.


( bilder är stulna av Kristin K & Fredrik )

Avslutade mitt 2008 med glittrande, fabulösa, underbara och helt fantastiska vänner. Mitt hjärta hoppade över några slag när vi kikade på den färgsprakande himlen och dansade in det nya året. Det var så vackert(klyshigt nog) och jag var så himla lycklig. Berusad av mitt sällskap vandrade vi vidare i natten för att senare avsluta den där vi började den; Guds Hage. 

2009 kommer bli så _jävla_  fantastiskt, oavsett vad Martin sagt.
F a n t a s t i s k t ,  mark my word .

Amen


RSS 2.0