MARTIN, HJÄRTAT- DET HÄR ÄR TILL DIG

GUD BEVARE OSS VÄL *KVIDER OCH GNYR, KISSAR*

THE BEST IS YET TO COME

(hoppas jag för annars är jag illa ute)Jag fyller 20 om två veckor (typ, eller vad vet jag? Är yr som en höna och dagvild för det mesta)  Jag befinner mig i en sorts ålderskris tror jag. Vilket egentligen är ganska fånigt eftersom jag faktiskt bara fyller 20. Jag har nog, om jag har tur, minst 50 år kvar att slarva bort.  

Men frågorna är många. Vem är Simone? Vad tycker Simone om? Vad lyssnar Simone på för musik? Tycker Simone verkligen si&så?    Jag trodde att jag vid det här laget skulle vara någorlunda samlad och liksom klar, men tydligen inte. Det finns så himla mycket som jag ännu inte vet.
   Något jag däremot är helt jävla bergsäker på är att jag har helt fantastiska vänner och en sambo sänd från ovan (eller hur det nu går till) . Jag tror i och för sig att det är allt man behöver.

A NEVER ENDING SOURCE OF INSPIRATION

Jak&Jil of course

25MAJ2009
STOCKHOLMSNATT


Så här kan det låta när man går hem, ensam en efter fredagkväll/morgon/natt ute i goda vänners lag. Det är nästan lite magiskt.

HOME SWEET HOME


23:23

Tog en promenad, tänkte att nu jävlar. Lyssnade på samma skitlåt om&om igen bara för att det kändes som fredag. Kom hem till "nybakta" kanelbullar och te med en lagbok i handen. Det är lika sant som det är sagt. Här skall bli ordning och reda, men inga pengar på fredag.

VI HAR EN LITEN FIOL I PLAST SOM SPELAR FYR ELISE OCH ANDRA FINA BITARNu är det verkligen sommar och jag känner mig som ett frö för vinden ungefär.

GOTTA LOVE THEM FINSK SHOES

graphic myspace at Gickr.com
Finsk AW09

MON GRAND-PÈRE ET MOI" Jag njuter av min ovisshet. Senare kommer jag att ligga i en pöl av dåliga nyheter. Jag gissar på att samtalet kommer kring 11. Efter det blir inget sig likt "

NOTE TO SELF


 No-l-ita, Höst 09

DAGENS ABSOLUT BÄSTA FYND

En ask jordgubbar för 17kronor, en ask himmel för 17kronor .

FEM BÖGAR&ETT BÖGFNASKRSS 2.0