28 / 03 / 10


Vi har vår nu, bara så ni vet.

s u n d a y27 / 03 / 10


" Simone, du är för mycket Paris för Sverige"
- Angelica

vi drack rosa bubbel vid floden och sken ikapp med solen

tisdag

prte clingancourt

 


Trots att vi var lite tuffliga från gårkvällen bestämde vi oss för att åka ut till en marknad i en förort. Där hittade vi den mest fantastiska vintage jag sett på länge. Blusar från gångna århundraden och gamla böcker lästa alldeles för många gånger. All very french, all very chic. 
   När vi kände att vi tittat oss mätta på gamla skatter gick vi till Montmartre för att njuta av vårsolen. Vi satte oss nedanför Sacre Coeur för att kika lite på tjusiga grabbar med break-dance skills. Det var en trevlig upplevelse eftersom ögonen törstar lite efter ögongodis, de finns väldigt få här må jag säga. 
   Sen blev vi trötta och åkte hem med en stor burk oliver och lite chips.


s a l u t !
Varma Parishälsningar från damerna i Garderoben!

19 / 03 / 09

Vänner, det luktar inte vår här.
   Det luktar sommar.

27/3 @ Nouveau Casino


Jag bor i en lidl-lya där vinden slår i våra dörrar nätterna långa och ger mig förkylningar som aldrig går över. Så klart har jag sporradisk tillgång till internet. Till råga på allt har min bejbi (Canon G9) börjat bråka med mig, jag förstår inte varför..  Jag tar med den på soliga promenader i mysiga kvarter med världens vackraste balkonger och fönster, vintage-shopping i Marais, efter skolan-fikor och dansanta nätter. Jag hoppas den blir på bättre humör snart. På lördag flyttar vi in i en helt f a n t a s t i s k lägenhet tillsammans med Simone. Vita väggar, högt tak. Så himla fint, ni ska allt få se!

Anyho, jag och Johanna har bokat en resa till Malaysia. Vi kommer inte hem till förens i slutet på juli, om ens då

Bisous!


RSS 2.0