TEKKENSRAKSKILLZNu vet ni.

CPH FASHIONGEEK


<3 bARABARA í gONINI .
Grafiskt&Mörkt, Vått//Torrt, Varmt//Kallt, Avant-Garde//Basic
 Precis som jag vill ha det

bilderna är mina egna, sådeså.

ROMPA

Idag har jag och Martin upplevt en helt fantastisk dag. Helt sant, inte ett skämt.
Vi påbörjade dagen med massagestol, choklad, vin & KillBill på fabulös salong. Därefter for vi på lunch; Vegetarisk&Ekologisk buffé följt av hemmagjord snickers. Dagen rundades av med film, pannkakor&glass. Helsingborg är kallare än kallast fast det gör inget för folket är varmare än varmast.

Bon nuit !

FLIGHTLESS BIRD
Fast jag&Martin är då inte flightless någonstans. Imorgon far vi iväg på nya äventyr. Det pirrar lite i magen ska medges, men ska vara så. Jag kom på att jag bara har havregryn hemma, fast tur var väll det. För inte kan man flyga på tom mage inte.


DRESS UP IN YOU

Idag kom jag på att jag praktiskt taget bodde i den här klänningen när jag fortfarande bodde hemma. Nu vet jag knappt vart den är längre, men jag gissar på att den befinner sig någonstans i min 25kvm stora garderob/lägenhet. Det är lustigt hur man kan hålla något så kärt för att sedan glömma bort det. Fast jag vill aldrig, aldrig glömma. Och nu talar jag förståss inte bara om klänningar.


BLACK IS THE NEW BLACK


Det här med att gömma sig i stora tröjor och klä sig som man känner sig är något jag anammar då jag finner det oerhört tråkigt att behöva klä sig över huvudtaget så här i vintertid. Helst vill jag dra täcket över öronen, drömma bort vinterns alla hemskheter och vakna upp till fågelkvitter och värmande solskensdagar. 

cornetto jordgubb, barfota& fjärilar alt. calippo, hemsydd kjol&ånglok.

+46
Festligheter på Berns i fredags. Mitt hår var galet stort och stämningen på topp. Det här mina damer&herrar är det jag jobbat med.
Skål för vårens absoluta måste; Looklet.com !


#2 Carolina

RSS 2.0