23 FEVRIERNi ska veta att jag och Johanna verkligen försöker stenhårt med att vara superdupermegaduktiga i skolan. Det är bara så förbannat svårt när man är i Paris och det finns oändligt med roliga saker att göra. Som att dricka öl och planera världens bästa temafest till exempel, för att sedan höra tre magar kurra och då gå till det kitschigaste sushi-haket i Bastille och ta för sig från en "Sushi-catwalk" . Imorgon är en annan dag, då tar vi nya tag (om inget annat kommer i vägen..)

Bon nuit!


METROUN BON WEEK-END


Min första helg i Paris började på fredagen som de flesta helger gör. Jag och Johanna lockade håret och tog på oss kalasbyxorna och åkte till en skolkamrat. Där drack vi vin och skrattade så som tjejer gör när de samlas och delar med sig av sina erfarenheter. När myrorna i benen började krypa drog vi oss mot stan för att gå på ett ställe vi fått nys om; "Showcase"
   Det var en mardröm. Jag tänkte att om det här är klubblivet i Paris vill jag ta mitt liv.
Vi försökte dansa men DJn var inte den jag önskade att han var, så vi åkte hem och åt chévre istället.På lördagen skakade vi snabbt av oss fredagskvällen genom att åka till Eiffeltornet och dricka rosébubbel. Solen värmde och fåglarna kvittrade.
  
När skymningen kom var det dax för kalasbyxorna(shortsen) igen. Den här gången var det Kris (en ny och väldigt fin vän) som ville ta med oss på fest. Han lärde oss att lördagar är till för hemmafester. Toppenbra tyckte vi.


Sen glömde jag bort att jag hade kameran....
- Skoja, jag blev full och hade för roligt för att fota!
It sure was a party for the books

Bisous!


LE SHOPPINGLivet är kort, pengar är papper osv.

BED FÖR MIG - KJJ edit

Bon nuit!

PARIS - DAG 3

klev upp, gick till skolan, promenerade i fyra timmar. det finns _så_ mycket att se att ögonen nästan trillar ur!
- oh how I love this town.

ALLA <3DAG MIDDAG


när vi steg ur planet och lämnade den torra flygplansluften bakom oss lapade vårsolen våra sverigetrötta kinder rosiga. vi tog bussen till vår lägenhet som ligger så tjusigt att man till och med kan se när eiffeltornet blygsamt kikar fram bakom husen. efter att vi lämnat våra väskor hos vår madame tog vi oss ann Paris gator för middag. det är aldrig tyst här. jag älskar det


PARIS - DAG 1


jesus, walk with me


Så gott som varje morgon sitter jag där, i Livets Magasin och njuter av fåglarna som kvittrar och den jävliga vintern. Snart lämnar jag den.
   På söndag flyttar jag till Paris

RSS 2.0