KÄRLEK I SKOGEN

Jag flyr ut till de värmländska skogarna för öl och kärlek i en vecka. Jag lämnar vett, etikett& samvete hemma. Finns mycket eventuellt på mobilen...

HEAD OVER HEELS


Jag unnade mig lite idag, jag fick ju inte tag på Acne-pjucksen. Och jag tycker vi lyssnar på den här låten, för den känns så himla passande på något vis.

MICHAEL 4-EVER IN MY <3

Michael Jacksson, kungen av pop, min första idol, har vänt på tofflorna/satt sin sista not. I fönstret brinner ljuset och ur högtalarna strömmar hans musik.  May he rest in peace.

HJÄRTKLAPPNINNG


piiiic

Jag läste hos Carolina att hon hittat ett par i stl. 37. Jag dör. 50% off. Jag dör. Och jag dör ännu mer av tanken på att jag inte hinner åka och gör dem till mina. Mitt hjärta brister. Jag dör.

Martin, om du läser det här innan du börjar jobba och har tid/lust så är jag dig evigt tacksam. 

UPDATE:
Den fantastiska mannen jag lever med åkte faktiskt ut på jakt efter skorna. H e r r e g u d så lyckligt lottad jag är! Tyvärr fanns de inte kvar.

BILDER FRÅN MIN FÖDELSEDAG

 
Martin han kan han. En redig karl det där.


Jag tänkte att man fyller faktiskt bara tjugo en gång i livet så vi slår på stort. Jag köpte fasligt mycket kakor och Martin och Fredrik stekte pannkakor. Vi dukade fram klubbor, maränger och andra sötsaker. Sen körde vi.
   Vi tog på oss pyjamasarna och åt så vi sprack, snurrade flaskan/utbytte saliv och gav så mycket kärlek att vi sprack lite mer.
   Alla som var där vet hur kvällen slutade så vi lämnar det så.


PLUTTEN

Jag hade en kanin en gång, han hette Skrutten. När Skrutten var liten skuttade han ute i gröngräset . Där blev han ett lätt byte för vår katt Pekka. Skrutten dog inte direkt, men några dagar senare av chock och inre skador. Jag hatade Pekka ett tag men det gick över. Han var ju katt och visste inte bättre, han såg en bit mat skutta runt och jag klandrar honom inte längre, jag kan känna likadant vissa dagar.
   I alla fall. När Skrutten dog blev jag förfärligt ledsen och sörjde varje dag. Mina föräldrar fick otroligt dåligt samvete och jag fick en ny kanin; Plutten ( Gud vad uppfinningsrik man var som barn! ) Anygays, honom tyckte jag också mycket om. Han käkade havreflarn och digestivekex, äpplen och kvistar. Han var förfärligt söt när han drack vatten. Därför filmade jag det. Tada!16JUNI2009

Jag har skakat om hjärnan lite. Man kunde ju önska att det skulle ställa saker och ting till rätta, att allt skulle hamna på rätt plats men jag tror jag är mer tappad än någonsin.
   Jag vill tacka alla vackra småkakor i min omgivning. Tack för att ni hjälpte en flicka(nybliven quinna?) av mindre karaktär över gatan.   
   Pyjamaskalaset var roligt tills det inte var roligt längre.

Av grannen fick jag en hjärnröntgen i present.

OISEAUX ENFANT

För snart ett år sedan flyttade jag hemifrån. Jag lämnade dalarna och dess landsbygd för att smaka på storstadspulsen jag så länge törstat efter. 
   Väldigt ofta får jag frågan, av vänner och familj ; När kommer du hem och hälsar på?
Inget ont om dem, jag håller av dem enormt, Men! Varenda gång de ställer den frågan rasar något i mig. Förstår de inte att jag faktiskt lever och bor här, i Stockholm. Det är här jag har min vardag, mitt jobb och de flesta av mina vänner. Det här är jag för tillfället mitt hem.
Dessutom förstår jag inte vad jag ska "hem" dit och göra, där finns inget annat än just min familj. Det är fint nog i och för sig, men åter igen rasar något i mig; Varför kommer de inte och hälsar på hemma hos mig (&Martin) ? Varför vill de inte komma till Stockholm och hälsa på mitt liv, varför måste de dra mig tillbaka till dalarna? Att de låter bli att se mitt liv här, och hur mycket jag utvecklats och förändrats är något som jag tror att de helst blunad för.  Det gör mig ganska ledsen, faktiskt. Att jag snart bott här ett år och att alla mina kära från dalarna tillsammans bara hälsat på en handfull gånger.

090614

Det regnade i går, och dagen före det och dagen före det. Det regnar idag. Det är så jävla regnigt överallt, till och med inne i våran hiss. Jag brukar vanligtvis tycka att regn är ganska mysigt men idag är inte en sådan dag. Idag är så himla mycket söndag - regning, kall, blöt, tankspridd söndag . Smaka på det ett tag och fundera på hur det känns. Inte särskilt bra va?  Därför tänker jag ligga som ett jävla kolli och äta kakor så långt lagret räcker. Jag struntar blankt i allt vad beach 09 heter för det verkar aldrig vilja bli sommar. Nu ska jag porrsurfa efter fina skor.

EN HELT VANLIG ONSDAG...
.. före&efter ficks. Gissa vilken bild som är tagen efter ?

Trasiga och tapapde jävlar. Jag älskar det.

XXX

pimp your myspace
Idag när jag masade min sorgliga, uttorkade(läs: dagen efter-iga) kroppshydda ur sängen för att hämta ett glas vatten hade min gode sambo väl markerat min dörr. Så nu vet alla vart de i framtiden ska gå när de ramlar in i vår simpla boning.

Martins dörr står ingenting, det är liksom underförstått att han är kyskhetens drottning.

TANT DE NUITS


Jag såg en dokumentär för ett tag sen. Om natten hette den visst. Jag tänkte inte så mycket på vad som sas utan kikade mest på de rörliga bilderna. Det var fint för jag hade i alla fall inte plats för mer information, det kan bli så ibland när världen snurrar lite för fort. Men en mening lyckades i alla fall nästla sig in; "Om natten är allt lite mer"
   Och det är så himla sant! Allt som händer på natten är lite intensivare och lite mer äkta. Allt som händer om natten känns mycket mer och tanken på vad som hänt under natten känns ännu mer när man tänker på det dagen efter.
   Sedan tänkte jag på Sofies blogg och det som står där; "Samma nätter väntar alla" och det är ju ännu mer sant! Men vad vi väljer att göra med nätterna som tilldelas oss är en annan femma. Det finns ju så många nätter. 

Om jag fick välja skulle jag aldrig behöva sova. Jag har så mycket kärlek om nätterna att jag nästan exploderar förstår ni, så jag skulle spendera varenda natt med att förklara för mina vänner att jag skulle vilja föda deras barn, för alltid ha dem kvar i mitt liv, bita i deras läppar och krama dem så hårt hårt att de säkert förstod att allt det jag sa var sant. Sen skulle jag möta morgonen med en jordgubbs-milkshake i ena handen och en annan hand i den andra.

Hur skulle ni spendera era nätter?

INTERNATIONELL ICE CREAM DAY ...
... It sure as hell was.  Och det var så _jävla_ fantastiskt.

ETT MÄNNISKODRIVET FORDON


På väg till Martins fik, på gatan som man nästan skulle kunna kalla för vår gata i stan hittade jag denna fantastiskt fina herrcykel.

VÄLKOMMEN IN I VÅRAT KYLSKÅP


 
Här, och som på så många andra platser är det äta eller ätas som gäller.

RSS 2.0