DEN TJUGOFJÄRDE VARJE MÅNAD ÄR ETT HELVETE


Idag är dagen innan lön och jag har inte ens råd att andas.

BOYS WILL BE BOYS


bild: Vouge Homme från någon månad, något år - Je ne sais pas

Eller; "Pojkar förblir pojkar även om man steker dem i smör" (fast på finska förstås eftersom det är mormor som säger så.)

THESE BOOTIES ARE MADE FOR WALKING


Last night I took my new babies out for a spin.

VITAMIN WELL'S FRÅN DENNIS M

 

Martin vann ett kylskåp fyllt med Vitamin Well's och idag kom de!
Vilken tur att mat inte är våran grej...


YOU'RE RUBBING ME THE WRONG WAY
LADIES AND GENTLEMENS, I GIVE YOU..


.. My baby brothers!
   F Y I Är jag världens stoltaste storasyster .

JEWELLERYYYJag har skaffat mig nya bitar av smycken. Det första är ett kors svart som natten. Det ska jag bara ha på mig när jag ska bedriva otukt, jag är så förbaskat okristlig förstår ni. Det andra är ett vackert pannsmycke som kom till mig i ett brunt kuvert, det hade rest långväga förstår ni. Hela vägen från en liten by i det fantastiska amerikatt hade det rest.  Nu är jag glad, men det går nog över snart ska ni se. Köpt lycka är tillfällig lycka så därför måste jag fylla på hela tiden.

IMPULS


Jag impulshandlar, lever utöver mina tillgångar. Även om det inte handlar om stora och dyra grejer så vet vi alla att det är de små utgifterna man ska passa sig för. Pengar, liksom tiden bara rinner ur mina händer. Jag vet aldrig vart något av de tar vägen.
Men nu är de på väg. Skorna som ska verka som ett substitut för de jag aldrig fick råd med.

WEEKDAY SOCKScreate avatarcreate avatarIgår åkte familjen på utflykt till konstfack för hoppborg och free stuff.

Familjen gillar sånt.

MADONNA @ ULLEVI 2009
En kvinna av rang. Bjöd på en show. Visade vart skåpet skulle stå. Herrejävlar. Her sugar is raw and "Everybody loves you when they are about to cum."


NÄR MAN ÅKER BAKLÄNGES GENOM ETT AVLÅNGT LAND HAR MAN INTE MYCKET ANNAT ÄN TIDlyysssssssssnar pååååå

JAG KÄNNER, RENT SPONTANT ATT HERREGUD VAD BRA DET KOMMER ATT VARA


_


Varenda kotte vet att förbjuden frukt smakar bäst.

A CLOUD IS A VISIBLE MASS OF DROPLETS OR FROZEN CRYSTALS SUSPENDED IN THE ATMOSPHEREDet kan hända att det är bland det finaste jag vet .

P.S. VI HAR HITTAT SNIGELN


SLEEPLESS I EN SÖDERORT

Igår hade jag och Martin några vänner över på en liten men mysig grillafton. Vi satt utanför vår nya bostad och njöt av söndagen på en filt. Det grillades och skrattades, det var söndag helt enkelt.  Filten, som egentligen är en handduk tog vi in och la på golvet i hallen.  

Imorse när jag duschat och gjort mig redo för att ta bussen till jobbet lyfte jag på handduken för att hänga upp den. Under den låg något jag äcklas så mycket av att jag faktiskt, helt på jätteriktigt kräks. På golvet, under handduken låg en mördarsnigel. Jag fick panik. Slängde tillbaka handduken och sprang till bussen. Tänkte att den nog skulle vara fast under handduken tills Martin vaknade och "åtgärdade problemet". Men tji fick jag! Nu är klockan mitt i natten och vi har ännu inte hittat den. Vi har lagt ruccola och vindruvor i hallen och släckt alla lampor för att locka fram den lille luringen. När man har en snigel på rymmen skyr man inga medel. Vi ska snart göra en överrasknings manöver men det kliar över hela kroppen av obehag.  

Jag försöker verkligen älska alla levande varelser men ibland är det så förbannat svårt.

(*_*)


Jag läste en artikel i mammas Amelia om kvinnor som sa att de ibland grät med fittan.
"Vilken spännande funktion" tänkte jag och bläddrade vidare...

RSS 2.0